Cartier Womens Initiative ondersteunt vrouwelijke ondernemers
© Pers

Cartier Womens Initiative ondersteunt vrouwelijke ondernemers

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

We kennen Cartier allemaal van de prachtige horloges en juwelen. Maar, ken jij ze ook als langdurige ondersteuner van vrouwelijke ondernemingen? Maak hieronder even kennis met Cartier Women's Initiative.

/

Cartier’s Women’s Initiative

Sinds 2006 organiseert het Franse juweliershuis elk jaar Cartier Women’s Initiative. Cartier wil zo, samen met de prestigieuze INSEAD Business School en McKinsey & Company, vrouwelijke ondernemers over de hele wereld een duwtje in de rug te geven.

Cartier Women’s Initiative is een wedstrijd voor startende bedrijven, geleid door een krachtige vrouw. Ongeacht de industrie of het land van herkomst kan je je kandidaat stellen. Na een grondige eerste selectieronde worden er 21 finalisten uitgenodigd om deel te nemen aan de award week. Deze vindt trouwens elk jaar plaats in een ander land, avontuurlijk toch? Op het einde van die leerrijke week worden er 7 winnaars bekend gemaakt.

Lees ook: Ondernemen: zo start je succesvol je eigen project.

Cartier Women's Initiative

Pers

De winnaars ontvangen elk $10.000 prijzengeld om hun bedrijf een extra boost te geven. Maar ook de overgebleven finalisten ontvangen elke $30.000 prijzengeld. Tot slot wordt elke finaliste beloond met een deelname aan het INSEAD Social Entrenpeneurship Executive Education Programme.

Benieuwd naar de finalisten van 2020 of wil jij graag meedoen in 2021? Houd dan zeker de website van Cartier Women’s Initiative in de gaten.

Lees meer Marie Claire op:  Jacquemus geeft online modecursus die je vanuit je luie zetel kan volgen, Eenzaam plezier: wanneer podcasts over seks praten en Lockdown gids: Mechelse handelaars in de kijker.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Awards, Cartier, Cartier Women's Initiative, Vrouwelijke ondernemers.