Zelfs Anna Wintour geeft toe aan het comfort van joggers
© Instagram @theannawintour

Zelfs Anna Wintour geeft toe aan het comfort van joggers

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Geloof het of niet maar joggers zijn officieel een IT-item in je kleerkast. Nu zelfs Anna Wintour, de modekoningin, haar couture heeft omgeruild voor een jogging is jouw quarantaine outfit helemaal fashionable.

/

The Devil Wears Joggers

Ooit werd haar gevraagd of ze soms wel eens een jogging droeg. Daarop reageerde Anna Wintour nog stellig ‘Neen’. Maar nu er een wereldwijde gezondheidscrisis zich aan het verspreiden is, blijkt de modekoningin toch van gedacht te veranderden. Onlangs deelde de 70-jarige hoofdredactrice een foto op Instagram met haar verrassende quarantaine outfit.

Wintour heeft op het plaatje een rode joggingbroek aan, met daarop een zelfde kleur trui. Die laatste is ondertussen al op vele plaatsen uitverkocht. Het is dan ook geen verrassing wanneer we zeggen dat de Instagram post van Anna Wintour vele reacties heeft uitgelokt. Bekijk de bewuste outfit hieronder zelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vogue (@voguemagazine) op

Lees meer Marie Claire op: 7 handige make-up tips die iedereen met sproeten wil weten, Bel de skincare lijn: Sisley Paris geeft gratis beauty advies per telefoon en  Think smart, look amazing: het Marie Claire magazine gaat online.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Anna Wintour, Jogging.