TRAILER: Netflix kondigt nieuw seizoen van Sex Education aan
© Netflix

TRAILER: Netflix kondigt nieuw seizoen van Sex Education aan

Door Lauren Moens
Leestijd: 1 min

Had jij het eerste seizoen van de Netflix original Sex Education ook in geen tijd uit? Heb je daarna een jaar lang ongeduldig uitgekeken naar het vervolg, maar was dat óók op slechts enkele dagen uit? Goed nieuws voor jou, want Netflix kondigde zonet het derde seizoen van de succesvolle Netflix-serie aan.

Vierde meest bekeken serie

De twee eerder verschenen seizoenen van Sex Education werden door het publiek enthousiast onthaald. Zo enthousiast zelfs dat Sex Education de vierde meest bekeken Netflix original van 2019 was. Een derde seizoen komt dus niet uit de lucht gevallen. Het succes van de serie schuilt ongetwijfeld in de manier waarop de makers van de serie gevoelige topics zoals aanranding, twijfels over je seksuele geaardheid of ‘genante’ probleempjes op seksueel vlak bespreekbaar maken door ze op een luchtige en humoristische manier te benaderen.

Is het volgen van de verhalen van Otis, Eric en Maeve, net zoals bij de 40 miljoen andere kijkers, een van jou (not so) guilty pleasures? Dan ben jij na het kijken van deze seizoensfinale waarschijnlijk ook achter gebleven met heel wat vragen.

Zal Maeve ooit de liefdesverklaring horen die Otis achterliet op haar voicemail? Nam Eric de juiste beslissing om voor Adam te kiezen? En zullen Jean en Jakob opnieuw one big happy family vormen als ze hem verteld dat ze zwanger is? Het antwoord op deze vragen volgt ongetwijfeld in seizoen 3.

/

Januari 2021?

De exacte releasedatum is nog niet bekend, wel zouden de opnames dit jaar al starten. De eerste twee seizoenen kwamen uit in de maand januari, dus wij doen alvast een wilde gok dat het afwachten wordt tot januari 2021 . Geduld is een mooie deugd.

Kan jij ook bijna niet wachten om het derde seizoen van deze Britse serie te bingen? Daar hebben wij bij Marie Claire een oplossing voor: in afwachting van het nieuwe seizoen van Sex Education kan je alvast een (of twee, of drie) van de vijf must see series die Netflix in februari op ons loslaat kijken.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Netflix, Season 3, Sex education.