Netflix: 5 series voor binge-watchers in februari
© Netflix

Netflix: 5 series voor binge-watchers in februari

Door Charlotte Deprez  & Lieselot Luykx
Leestijd: 2 min

Als februari je meteen doet denken aan Valentijn, willen we je even waarschuwen, deze selectie draait niet rond liefde. Maar wel om psychopathische drugshandelaren en griezelige science-fiction!

/

Locke & Key – seizoen 1 – 7 februari

Deze langverwachte serie is een bewerking van het gelijknamige stripverhaal van Joe Hill en Gabriel Rodríguez. Het vertelt het verhaal van de drie Locke-kinderen en hun moeder, die na de moord op hun vader in vreemde omstandigheden verhuizen naar een gezinswoning in Key House. Daar ontdekken ze magische sleutels waarvan ze vermoeden dat ze verband houden met de dood van hun vader.

Locke & Key is gespeeld door Carlton Cuse (Lost) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House). Dit duo belooft alvast spannende intriges!

/

Narcos: Mexico – seizoen 2 – 13 februari

Een succesvolle spin-off serie! In seizoen 1 van Narcos was Mexico de uitdaging aangegaan met de vlag en wimpel. In seizoen 2 van de serie zal het verhaal van Miguel Ángel Félix Gallardo, nu peetvader van het eerste Mexicaanse kartel (dat van Guadalajara), blijven volgen terwijl hij worstelt om de controle te behouden. Tegelijkertijd veroorzaakt de dood van DEA-agent Kiki Camarena een golf van represailles in Mexico … Kortom, seizoen 2 belooft adembenemend te worden.

/

Las Chicas del Cable – seizoen 5 – 14 februari

Nog niets gepland op Valentijnsdag? Bekijk dan het eerste deel van het laatste seizoen van  Las Chicas del Cable.

Nog nooit van deze serie gehoord? Het begint in 1928, in Madrid. De nationale telefoonexploitant opent zijn hoofdkantoor in het centrum van de hoofdstad en honderden jonge vrouwen proberen daar een baan te krijgen. Las Chicas del Cable volgt vier jonge operators met zeer verschillende achtergronden. Tussen vriendschappen, liefdes, jaloezie en verraad, lijkt deze serie de perfecte binge-watch voor 14 februari!

<< Lees ook – Bingewatchen: 5 spannende Spaanse series op Netflix >>

/

I Am Not Okay With This – seizoen 1 – 26 februari

I Am Not Okay With This‘ is een gloednieuwe serie gemaakt door Netflix en is gebaseerd op de grafische roman van Charles Forsman dat een tienermeisje volgt op de middelbare school. Tegelijkertijd wordt ze geconfronteerd met de complexiteit van haar familie, haar opkomende seksualiteit en vooral mysterieuze superkrachten die in haar beginnen te ontwaken.

Netflix: 5 series voor binge-watchers in februari - 1
Netflix

/

Altered Carbon – seizoen 2 – 27 februari

Oké … We gaan eerlijk zijn, gezien seizoen 1 nogal teleurstellend was, we weten niet of we zo blij moeten zijn met seizoen 2. Maar wie weet, na 2 jaar afwezigheid kan Netflix een leuke verrassing voor ons bereiden! Ter herinnering, Altered Carbon, een serie geïnspireerd door de sciencefictionromans van Richard K. Morgan, stelt de wereld in meer dan 300 jaar voor: een samenleving getransformeerd door nieuwe technologieën waar digitaal bewustzijn in elk lichaam kan worden gedownload en waar de dood niet langer permanent is. En we geven toe dat de aanwezigheid van Joel Kinnaman (The Killing, House of Cards) in de serie ervoor zorgt dat we hem een ​​tweede kans willen geven.

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Douwe Egberts doet harten smelten met commercial: 12 miljoen views

Marie Claire Stagiaire De artikels van >