Valentine Witmeur Lab: nu ook voor mannen
© Pers

Valentine Witmeur Lab: nu ook voor mannen

Leestijd: 1 min

Valentine Witmeur Lab is een Belgisch label dat staat voor cosy knitwear van de hoogste kwaliteit. Dit seizoen betreedt het label, na een stijgende vraag, voor het eerst de wereld van mannenmode. De perfecte collectie voor alle modieuze mannen!

De Brusselse ontwerpster Valentine Witmeur heeft een diploma communicatie, studeerde luxury brand management in Italië en keerde daarna terug naar België om later haar eigen label op te richten: Valentine Witmeur Lab. Het Belgische merk focust zich op sweaters met een simpele snit, maar dan met een unieke stijl. Haar collecties zijn tegelijk chic, comfortabel en toch cool. Ondertussen is het merk geliefd bij velen en dat heeft geleid tot een stijgende vraag naar een mannencollectie. En dit seizoen is het eindelijk zover!

Meer lezen? 20x fluweelzacht de winter in

Fireman of Hitman?

De herencollectie bestaat uit vijf sweaters met grafische patronen en vrolijke kleuren. De heldere kleuren zijn perfect om de donkere wintermaanden te doorkomen. De wol werd gekozen na een strenge selectie in Italië en daarna werden de truien geproduceerd in Portugal. Naar goede gewoonte gaf Valentine Witmeur ook de mannencollectie allerlei originele namen. Hitman, fisherman of fireman? Elke man kan zelf beslissen wat hij het liefst wil zijn!

De sweaters zijn exclusief te koop online of in Nu Gent. Henegouwenstraat 71, 9000 Gent. 

Meer lezen? Boy De Chanel, make-up voor mannen

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Knitwear, Valentine Witmeur.