Boy De Chanel, make-up voor mannen
© Instagram @ellekorea

Boy De Chanel, make-up voor mannen

Leestijd: 1 min

Chanel lanceert haar eerste make-uplijn voor mannen, Boy De Chanel. De kit bestaat uit een wenkbrauwpotlood, foundation en matte lippenstift.

Het merk koos de Koreaanse acteur Lee Dong-Wook als gezicht voor haar campagne. Naast Chanel hebben ook Tom Ford en Clinique eerder al beauty producten voor mannen uitgebracht. De wenkbrauwpotloden van Boy De Chanel bestaan voorlopig in vier kleuren, evenals de foundations. Wereldwijd gebruiken mannen al jaren make-up van Chanel, maar het is de eerste keer dat er een speciale collectie voor hen uitkomt. De make-uplijn maakt haar debuut in Zuid-Korea op 1 september, en zou wereldwijd verkrijgbaar zijn vanaf November.

 

Net zoals Gabrielle Chanel elementen uit de mannengarderobe incorporeerde in vrouwencollecties, zo inspireert Chanel zich op de vrouwenwereld om een nieuw gezicht te geven aan de persoonlijke esthetiek voor mannen. Lijnen, kleuren, houdingen, gebaren… Er is geen absoluut vrouwelijke of mannelijke voorwaarde: Onze stijl definieert wie we zijn.

 

 

Lees ook: Steeds meer mannen aan de make-up op Tomorrowland

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Boy de chanel, Chanel, Make-up, Mannen.