Valentijn: herbeleef Notting Hill op het grote scherm
© Pers

Valentijn: herbeleef Notting Hill op het grote scherm

Leestijd: 1 min

De ultieme romantische komedie Notting Hill viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Om die gelegenheid niet zomaar aan zich voorbij te laten gaan, brengt Kinepolis de klassieker opnieuw naar het grote scherm. De film wordt drie keer vertoond, waaronder op Valentijnsdag!

Nog op zoek naar een last minute doe-idee voor Valentijn met je vriend of vriendin? Of zin in heerlijke nostalgie met al je (single) vriendinnen? Dan hebben wij de ultieme tip! Kinepolis brengt namelijk Notting Hill opnieuw naar het grote scherm op Valentijnsdag.

Ware klassieker

De klassieke romantische komedie met Julia Roberts en Hugh Grant verscheen twintig jaar geleden voor het eerst in de bioscoop. Sindsdien is de Britse film uitgegroeid tot een ware klassieker. Voor wie (tot onze grote verbazing) de film nog nooit heeft gezien: Notting Hill vertelt het verhaal van Will, de eigenaar van een boekenwinkel, en Hollywoodactrice Anna Scott. Ondanks hun totaal verschillende achtergronden vallen ze toch als een blok voor elkaar. Maar hun relatie alles behalve eenvoudig te noemen.

Notting Hill speelt op 14, 18 en 24 februari bij Kinepolis. Je kan tickets bestellen vanaf 8,50 euro via de website.

Meer lezen? Valentijn voor haar: cadeautips voor elk budgetValentijn: 30 juwelen die we met veel liefde cadeau willen krijgenValentijn in eigen land: 5 romantische plekjes in België.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Kinepolis, Notting hill, Valentijn.