TelenetGo helpt ouders met de do’s en dont’s van sharenting
© Pers

TelenetGo helpt ouders met de do’s en dont’s van sharenting

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Wist je dat? 4 op de 10 ouders vraagt zelden of nooit toestemming van hun kinderen om een foto online te plaatsen. Daarom heeft Telenet tools ontworpen zodat ouders en kinderen kunnen bespreken wat wel en niet online komt.

/

Sharenting

Hoewel 8 op de 10 ouders het zelf belangrijp vindt dat hun mening gevraagd wordt voordat er een foto online komt, gaat het zelfde niet op voor hun kinderen. Daarom lanceert Telenet van 15 juni tot 12 juli via telenetgo.be een bewustwordingscampagne rond sharenting (sharing + parenting). Op de website vind je allerlei tips, resources en getuigenissen over hoe andere ouders hiermee omgaan. Weet je bijvoorbeeld niet zeker of jouw zoon of dochter al oud genoeg is om inspraak te krijgen? Deze vraag en nog zoveel meer beantwoord de #Sharenting-campagne met plezier voor jou.

Sharenting

Pers

/

De kinderen worden onderwijzer

Het was knap veel opvoeden de voorbije maanden met de kinderen voortdurend om je heen. Tijd om de rollen om te draaien dus. Bespreek samen met je kroost of ze enkele foto’s liever zien verdwijnen. Ontdek in hoeverre jouw kinderen (of jij zelf) zich bewust zijn van de eeuwige digitale voetprint.

Bang om het kiekje voor de eeuwigheid te verliezen? Met een simpele druk op de knop kan je via www.telenetgo.be de foto’s gratis afdrukken en thuis laten leveren. Zo heb je jouw herinneringen nog steeds dichtbij.

Sharenting

Pers

Lees meer Marie Claire op – Woman to watch: Anne Drake, Pitch the podcast: Alex Agnew heet je Welcome to the AA en Deze merken steunen de Black Lives Matter beweging aan de hand van donaties.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Sharenting, TelenetGo.