Ga op minireis in Brussel dankzij de nieuwe pop-upstore van Louis Vuitton
© Pers

Ga op minireis in Brussel dankzij de nieuwe pop-upstore van Louis Vuitton

Door Emilie Gharbi & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Louis Vuitton is opnieuw neergestreken in Brussel. Niet ver van de oorspronkelijke winkel opende het merk een tijdelijke pop-upstore, een nieuwe permanente winkel volgt midden november.

Wanneer je binnentreedt in deze prachtige pop-upstore waan je je direct in het typische franse universum van Louis Vuitton. De pop-up herbergt schoenen, lederen accessoires, horloges, sieraden, dameskleren en, voor de allereerste keer in België, ook herenkleding. Het gelijkvloers is erop gericht je zin te doen krijgen om te reizen. Je vindt er o.a. het gamma Art du Voyage met reistassen, koffers en andere travelaccessoires.

Ook Vuittons Objets Nomades is van de partij, een collectie exclusieve decoratieartikelen die voor de gelegenheid opgefleurd worden met werken van Belgische kunstenaars. Als kleine verrassing voor de fans is er ook een top secret capsulecollectie.

pop-upstore

Pers

Louis Vuitton pop-upstore, Waterloolaan 30, Brussel, www.louisvuitton.com.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: “Deddeh Howard recreëert modecampagnes en pleit zo voor meer diversiteit” of “Virgil Abloh is de nieuwe artistiek directeur van de Louis Vuitton herencollecties“.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Louis vuitton, Mannenmode, Pop-up, Reisaccessoires.