Pop-up: Fish & Chips Antwerpen, the last ride
© Pers

Pop-up: Fish & Chips Antwerpen, the last ride

Leestijd: 1 min

Het einde is in zicht voor de legendarische multibrandstore Fish & Chips in Antwerpen. Om het hoofdstuk in schoonheid af te sluiten, opent de winkel vanaf vrijdag 28 september een leuke pop-up winkel met uitzonderlijke uitverkoopprijzen. Het concept kreeg de toepasselijke naam Fish & Chips, the last ride.

Fish & Chips is een van de meest iconische winkels in Antwerpen. Na een faillissement zag het er toch goed uit voor de winkel toen ze werden gekocht door modegroep Fashion Brewery. De groep zette alles op alles om de winkel 100% Belgian proof voort te zetten in het huidige pand. Helaas liepen de onderhandelingen over de locatie fout, waardoor er nu een definitief einde komt aan het verhaal van de legendarische multibrandstore.

Afscheid in stijl

Om het einde van de iconische winkel in stijl te vieren, opent op vrijdag 28 september Fish & Chips, the last ride. In de originele pop-up, die zich aan de overkant van de straat van het originele pand bevindt, kan je allerlei koopjes scoren. Je vindt er de herfstcollecties, de laatste zomerkoopjes en interieurspullen aan heel aantrekkelijke uitverkoopprijzen.

Als de voorraad van de winkel ten slotte ten einde loopt, zullen de organisatoren van het merk The Last Drink hosten. Op die manier wil de winkel nog een laatste keer in stijl afscheid nemen van alle partners en klanten.

Fish & Chips, the last ride is geopend vanaf vrijdag 28 september zolang de voorraad strekt. Lombardenvest 8-10, Antwerpen.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Antwerpen, Fish & chips, Pop-up.