Wijnegem opent deuren van heuse man cave
© Wijnegem - The Hub

Wijnegem opent deuren van heuse man cave

Leestijd: 1 min

Drop bij een heterokoppel het woord 'Wijnegem' en de kans is groot dat de vrouw pretlichtjes in haar ogen krijgt denkend aan uren shoppingplezier terwijl de man spontaan begint te zuchten bij het vooruitzicht aan dito uren wachttijd. Enter de man cave, aka The Hub.

Vrouwen die shoppen, mannen die wachten; het beeld is niemand onbekend. Maar in Wijnegem, hét shoppingwalhalla van Antwerpen en omstreken, zijn ze dit beeld liever kwijt dan rijk. En dus onthulden ze deze week hun eigenste man cave The Hub.

Lees: een 240 vierkante meter grote ruimte compleet met drie biljarttafels, drie gameconsoles, een dartsbord, twee kickertafels, twee immense tv’s en een zes meter lange bar waar manlief terechtkan voor een pint of een cocktail. Gedaan dus met schoorvoetend gesloffer en plots verdwijnende kredietkaarten, in The Hub is het aangenaam toeven voor al wie geen zin heeft om te shoppen.

man cave

Wijnegem

Meer lezen over Wijnegem? Check dan ook Wijnegem voor foodies en Offline winkelen wint nog altijd van online shoppen.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Man cave, Shoppen, Shopping, Wijnegem.