Weekendtip: de Kringwinkel organiseert stockverkoop ten voordele van Het Kinderarmoedefonds
© Kringwinkel

Weekendtip: de Kringwinkel organiseert stockverkoop ten voordele van Het Kinderarmoedefonds

Leestijd: 1 min

Het kindermerk Da-Da doneert de volledige sample collecties van 1989 tot en met 2001. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september kan iedereen nostalgisch gaan shoppen in deze iconische collecties in De Kringwinkel in Antwerpen Centrum. Als kers op de taart worden alle opbrengsten geschonken aan Het Kinderarmoedefonds.

Da-da

Kathleen Kuppens, voormalig eigenaar van het kinderkledingmerk Da-Da werkt tegenwoordig in De Kringwinkel Antwerpen als Teamleider van de Textielafdeling. “Vroeger had ik samen met een vriendin van mij het kinderkledingmerk Da-Da. Na jaren heb ik besloten om de volledige sample collectie die ik nog op zolder had staan te doneren.” vertelt Kathleen van De Kringwinkel. “Da-Da was een kledingmerk dat échte kinderen centraal zette, nu wil ik graag dat de opbrengsten van deze uitverkoop terug naar kinderen gaan en daarom zullen we alle opbrengsten geven aan Het Kinderarmoedefonds.” gaat ze verder.

Lees ook: De Kringwinkel opent gloednieuwe winkel bij Antwerpse Meir. 

Pure nostalgie

De Kringwinkel mikt met deze actie op jonge ouders. “Naast de kleding van Da-Da zorgen we ook voor een uitgebreid aanbod aan tweedehands kleding en speelgoed” vertelt Louise Vrints van De Kringwinkel Antwerpen. Maar het merk Da-Da roept vooral bij de grootouders een nostalgisch gevoel op. “We vermoeden dat er heel wat mensen over de vloer zullen komen die ouders waren in de jaren 80 en 90, toen Da-Da erg populair was in Antwerpen. Die zijn ondertussen misschien al grootouder geworden en kunnen natuurlijk altijd cadeautjes voor hun kleinkinderen komen kiezen” lacht Louise.

Lees ook: 4 gezellige rommelmarkten die je niet wil missen komende zomermaanden

/

Praktisch

Waar & wanneer?

Sint-Jorispoort 29 – 2000 Antwerpen

Vrijdag 13 en zaterdag 14 september van 10u00 tot 18u00

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Kringwinkel, Mode, Uitverkoop.