Duurzame mode: De Kringwinkel opent gloednieuwe kledingwinkel bij Meir
© Unsplash - De Kringwinkel

Duurzame mode: De Kringwinkel opent gloednieuwe kledingwinkel bij Meir

Door Léonie Van de Vliet
Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor fashionistas met een hart voor het milieu: De Kringwinkel opent een allereerste kledingwinkel! Duurzaam shoppen wordt steeds belangrijker en hoeft daarom niet minder leuk te zijn. Want waarom steeds kiezen voor diezelfde grote winkelketens, wanneer er verborgen pareltjes op ons wachten in gezellige tweedehandswinkels? Ontdek het binnenkort in de gloednieuwe winkel!

/

Milieubewust shoppen

In een zijstraat van de Meir zal De Kringwinkel begin april duurzame mode in de kijker trachten te zetten. Men wil tonen dat het ook anders kan. Want nu stilaan duidelijk wordt hoe vervuilend de kledingindustrie kan zijn voor ons milieu, zoeken we best ook eens naar leuke alternatieven. Tweedehandswinkels bieden hier het antwoord!

Denk jij dan nog steeds aan stoffige, verre van modieuze kleren? Denk dan maar opnieuw, want those days are over! De nieuwe Kringwinkel zal pronken in eigentijdse inrichting en je zal er een unieke en exclusieve selectie aan kledij, schoenen en accessoires kunnen shoppen. Dit schreeuwt bijna ‘place to be‘ voor milieubewuste shopaholics, en wij zijn alvast enthousiast!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spannend! 👀🤯 #nieuwewinkel #wiekringtdiewint #dekringwinkelantwerpen #ottovenius #verbouwen #meir #duurzaamwinkelen #ecofashion #reuse

Een bericht gedeeld door De Kringwinkel Antwerpen (@dekringwinkel.antwerpen) op

De voormalige Krak in de Otto Veniusstraat wordt momenteel omgebouwd tot de nieuwe Kringwinkel.  De opening van de winkel is voorzien voor begin april. 

Meer lezen? The Place to V: dé webshop voor vegans en verantwoord winkelenEcoreizen: 5 reizen die onze planeet niet te veel belastenCrush of the day: de vegan paascollectie van Lush

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: De kringwinkel, Duurzaam shoppen, Duurzaamheid, Milieu, Mode, Tweedehands.