‘Ik Koop Belgisch’ lanceert een vernieuwd platform
© Instagram @elodie_ouedraogo - ikkoopbelgisch.be

‘Ik Koop Belgisch’ lanceert een vernieuwd platform

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Vandaag lanceerde ikkoopbelgisch.be een vernieuwd platform dat helemaal draait om Belgische mode, labels, en producten. De website bestaat onder tussen al vijf jaar, maar was toe aan een nodige vernieuwing.

/

Kennen, kopen, delen

Consumenten vinden op ikkoopbelgisch.be het grootste overzicht van artiesten, designers, merken en bedrijven uit de creatieve sector. Je kan er werken, merken en producten leren kennen, kopen en delen met je vrienden en familie.

De nieuwe website verzamelt meer dan 1.500 Belgische merken gespecialiseerd in mode, design, (e-)magazines, print & illustratie, boeken en nog zo veel meer. Onder ‘Belgisch’ worden merken waarvan zowel het hoofdkantoor als het creatieve proces in België plaats vindt, bedoeld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ik Koop Belgisch (@ikkoopbelgisch.be) op

/

Een krachtige ambassadrice

Misschien zag je het op sociale media al passeren, misschien ook niet. Om hun boodschap meer kracht bij te zetten, werd sportieve ontwerpster Elodie Ouedraogo uitgeroepen tot ambassadrice. Tijdens de Olympisch Spelen vertegenwoordigde ze ons kleine landje al over de hele wereld. Dit maakt haar vanzelfsprekend de ideale ambassadrice voor het platform.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elodie Ouedraogo (@elodie_ouedraogo) op

/

Handen uit de mouwen

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dat kan!

  1. Versier jouw hand(en) met verf, stift, make-up, … met de hashtag #IkKoopBelgisch en neem er een foto van. Geen creatieve kleurtjes binnen handbereik? Je kan ook de ultra toffe Ik Koop Belgisch-stickers via Instagram Stories toevoegen aan een foto van je hand.
  2. Deel je foto via sociale media met een vermelding van #ikkoopbelgisch en de website www.ikkoopbelgisch.be.
  3. Uploaden en klaar!
Digitale Campagne

Pers

Lees meer Marie Claire op: #ikkoopBelgisch: ongeruste jonge Belgische ontwerpers schrijven open brief, 5 prachtige Belgische labels die nog eens duurzaam zijn ook en Belgische hedendaagse kunstenaars om te volgen op Instagram.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Elodie ouedraogo, Flanders dc, Ik koop Belgisch.