Ga toch naar Tomorrowland dankzij de grootste openluchtbioscoop van Europa
© Pers

Ga toch naar Tomorrowland dankzij de grootste openluchtbioscoop van Europa

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

Vanaf 3 juli kan je in Brussel terecht voor een filmpje met wat extra's. Er opende die zomerse vrijdagavond namelijk een futuristisch grote openluchtbioscoop. Aangezien de 16e editie van Tomorrowland niet kan plaatsvinden, is het wereldbekende festival live te beleven bij Movie Drive.

/

Movie Drive 2020

Waan je net in een Amerikaanse film terwijl je er een kijkt. Vanaf 3 juli tot september kan je als filmliefhebber comfortabel vanuit je autostoel en corona-proof een bioscoopavondje meepikken. Toch is dit niet de enige troef. Met een totaal oppervlakte van maar liefst 336 vierkantenmeter is het grote LED-scherm meteen de grootste van Europa. Zoals velen onder ons, geen flauw idee hoe groot dit is? Je kan het vergelijken met een basketbalveld (!).

Met Movie Drive slaan we twee vliegen in één klap: na de lockdown het Brusselse cultureel leven doen herrijzen én een jongensdroom waarmaken! – Rudi Vervoort, Minister-President van het Brussels Gewest

Door de uitzonderlijke grote en moderne technologie is het voor Movie Drive mogelijk ook overdag films af te spelen. Niet wachten tot de zon ondergaat, wat in de zomer trouwens eeuwig kan duren, maar genieten wanneer je maar wil.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Movie Drive (@moviedrive_be) op

Moest je geen auto tot jou beschikking hebben, maar toch willen meegenieten van deze uitzonderlijke filmervaring kan je ook te voet of te fiets invoegen. Je hoeft zelfs niet in te boeten aan luxe. Als fietser en voetganger kan je genieten van een heerlijk aangelegd strand met hapjes voorzien van de beste foodtrucks uit Brussel.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €10 voor fietsers en voetgangers en vanaf €25 voor een auto en twee volwassenen. Meer info en prijzen vind je op www.moviedrive.be.

/

Movie Drive x Tomorrowland

Elk jaar wordt De Schorre in Boom dankzij Tomorrowland omgetoverd tot het Walhalla van elektronische muziek. Dit jaar heeft de coronacrisis echter roet in het eten gesmeten, hierdoor kan onder andere Tomorrowland in zijn originele versie niet doorgaan. Niet getreurd, het is namelijk al even bekend dat Tomorrowland 25 en 26 juli met een knaller van een digitaal festival zullen afkomen.

Wat hebben ’s werelds bekendste festival en het grootste scherm van Europa nu met elkaar gemeen? Tomorrowlands technologisch en futuristisch evenement sluit perfect aan bij de missie van Movie Drive en het festival zal dit jaar dan ook uitzonderlijk live te beleven zijn vanuit onze hoofdstad, vuurwerk, fire jets en andere special effects inbegrepen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Movie Drive (@moviedrive_be) op

Om iedereen zijn veiligheid te kunnen garanderen zijn de plaatsen echter beperkt, snel reserveren is dus de boodschap. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €25,00 voor een persoon te voet of met de fiets en €50,00 voor een wagen met 2 volwassenen. Meer info en prijzen vind je op het Facebook evenement.

Lees meer Marie Claire op: We’re all human parade 2020: C&A-paspoppen krijgen tweede artistieke leven, Demain, het online kunstplatform voor de kunst van morgen en Must Watch: 6 onervaren BV’s zeilen 5000 kilometer in ‘Over De Oceaan’.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Movie Drive 2020, Tomorrowland, Tour & Taxis.