Crush of the day: limited edition prints van Marylène Madou
© Marylène Madou

Crush of the day: limited edition prints van Marylène Madou

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Hiep hiep hoera, het Belgische label Marylène Madou blaast drie kaarsjes uit! Het verjaardagsfeestje moest het label noodgedwongen cancellen, maar de tijd die hiervoor vrijkwam nam Marylène met beide artistieke handen weer stevig beet! Het resultaat? Een limited edition reeks van hoogwaardige giclée prints!

In teken van het driejarig bestaan van het label lanceert printdesigner Marylène  Madou 5 limited edition prints om je interieur mee op te pimpen. Haast je naar de webshop voor een unieke Madou aan je muur want elke print heeft een gelimiteerde oplage van maar 20 stuks.

/

Marylène Madou

Marylène Madou werd begin 2017 opgericht in België, toepasselijk vernoemd naar de ontwerpster zelf. Bedrukte unieke prints van haar eigen schilderijen en digitale illustraties is het ultieme startpunt van elke collectie. Tijdens haar begindagen lanceerde de designer een sjaal met teckels, wat al snel haar kenmerk bleek te worden. Sindsdien ontwerpt ze ieder seizoen minstens 1 sjaal waarin ze één van haar geliefde teckels in verwerkt.

Drie jaar later? Een knalfeest in quarantaine! Normaal gezien werd dit gevierd met een exclusieve party in Marylène’s flagshipstore, maar omwille van de huidige omstandigheden heeft de ontwerpster het over een andere boeg gegooid. Je favoriete Madou prints zijn nu ook ready to be framed. 

De fleurige tekeningen waar we instant gelukkig van worden, zijn vanaf nu beschikbaar in een limited edition reeks van 5 hoogwaardige giclée prints. De 5 digitale prints worden professioneel geprint op wit helder zwaargewicht papier. De prints worden persoonlijk getekend met naam én genummerd met jaartal. Ook een aparte en persoonlijke noot van Marylène mag je verwachten op het kunstwerk. Exclusief? Dat mag je wel zeggen!

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – Crush of the day: NOUS, ethisch, kleurrijk en Belgisch

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Limited edition prints, Marylène Madou, Printdesign.