25 jaar Friends: Ralph Lauren lanceert een collectie als hommage aan Rachel Green
© Ralph Lauren

25 jaar Friends: Ralph Lauren lanceert een collectie als hommage aan Rachel Green

Door Charlotte Deprez  & Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Laat alles even vallen! We hebben groot nieuws waar je van omver geblazen wordt  (én zeker als je een reis naar de Verenigde Staten gepland hebt dit najaar) als je behoort tot het Friends 'fandom': Ralph Lauren lanceert een tribute-collectie als hommage aan de serie, en meer in het bijzonder Rachel Green (Jennifer Aniston, voor in het geval je ze niet kent).

Ja, je leest goed. 15 jaar na haar ontslag in de serie en vervolgens opnieuw aangenomen te zijn bij Ralph Lauren, komt de liefdesaffaire tussen Rachel Green en het kledingmerk tot leven in real life. En daarboven zal de collectie beschikbaar zijn bij Rachel’s andere historische werkgever, Bloomingdales.

<<Lees ook: ‘De 5 modetrends die komend herfst- en winterseizoen tekenen>>

De collectie, bestaande uit kostuums, coltruien, jassen (waaronder een jas met luipaard print met een prijskaartje van  ongeveer 4 maanden huur, whut?!) en andere geplooide rokken, is perfect voor werkende meisjes die in alle omstandigheden stijlvol willen zijn. Het slechte nieuws? De collectie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Dus als je deze maand een reis naar NYC zou plannen, weet je waar je heen moet!

In tussentijd is hier alvast een voorsmaakje van de collectie:

Info over de hele collectie is beschikbaar op ralphlauren.com.

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook: ‘Avail, het Belgische e-commerce platform dat weerwoord wil bieden tegen fast fashion

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Friends, Jennifer Aniston, Rachel Green.