Weekendtip: de zevende editie van de Brussels Fashion Days
© Valli (r.) & Romain Borremans (l.)

Weekendtip: de zevende editie van de Brussels Fashion Days

Leestijd: 1 min

De Brussels Fashion Days zien het groot voor hun zevende editie. Afspraak van 12 tot 14 oktober in Tour & Taxis om de Modemaand in stijl te beginnen.

De Brussels Fashion Days zijn doorheen de vorige edities een belangrijk event geworden in de Belgische modewereld. Dit jaar maakt het event deel uit van de Modemaand, een nieuw initiatief van MAD Brussels. Van 11 oktober tot 17 november zal de hoofdstad modieus zinderen met tal van modeactiviteiten, zoals expo’s, Mad Sales, conferenties, enzovoort (*). De Brussels Fashion Days hebben de eer de festiviteiten te openen voor het grote publiek en vinden plaats in de prestigieuze Tour & Taxis, een strategische en unieke plek waar industriële architectuur en moderne materialen perfect in elkaar overvloeien. Modeshows, pop-ups van designers, modescholen, beautybars, live performances, DIY-ateliers, Fashion Party,…

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Brussels Fashion Days (@brusselsfashiondays) le

De modewereld van dichtbij

De Brussels Fashion Days zijn ideaal voor ontmoetingen en uitwisselingen – een authentiek platform voor de Belgische mode. Op één plek vind je alle spelers en professionals die in de sector actief zijn samen: nieuwe talenten en gevestigde waarden, modellenbureaus, buyers, professionele fotografen, magazines, influencers, … Een uitgelezen kans voor het grote publiek om de modewereld van heel dichtbij te bezoeken – soms een droom, soms het begin van nieuwe ideeën voor de mode van morgen. Ziehier zeven goede redenen waarom je de zevende editie van de Brussels Fashion Days echt niet mag missen.

(*) Op mad.brussels vind je het volledige programma.

Praktisch

Tour & Taxis
Havenlaan 86C
1000 Brussel

Tarief dag: € 10 voorverkoop, € 15 aan de kassa
Tarief dag + avond: € 23 voorverkoop, € 30 aan de kassa

Lees ook: 6 bestemmingen om ertussenuit te knijpen in oktober & Weekendtip: Nekkanacht 2018. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Brussel, Brussels Fashion Days, Mad Brussels, Mode.