Essent helpt je verhuizen met handige nieuwe website
© Shutterstock

Essent helpt je verhuizen met handige nieuwe website

Leestijd: 1 min

Vorig jaar verhuisden ruim 1 miljoen Belgen. Er kunnen dus heel wat mensen beamen dat er erg veel komt kijken bij een verhuis. Energieleverancier Essent lanceert daarom nu het verhuisplatform ikgaverhuizen.be, een website boordevol handige tips en weetjes die je helpen bij het plannen van je verhuis.

Elk jaar kiezen ongeveer een miljoen Belgen ervoor om te veranderen van stekje. We verhuizen steeds vaker door de bevolkingsgroei en de stijging van eenpersoonshuishoudens. Helaas is een verhuis meestal niet simpel en komt er vaak heel wat gedoe bij kijken. Gelukkig komt energieleverancier Essent nu met een nieuwe, handige website op de proppen vol nuttige tips & tricks.

“We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe diensten die het mogelijk maken om te genieten van het leven. Met het nieuwe verhuisplatform willen we het leven van onze consumenten vereenvoudigen”, aldus Essent woordvoerder Barbara Janssens. Op de website vind je niet alleen praktische informatie, zoals hoe je best een koelkast verplaatst, maar ook wettelijke informatie zoals een antwoord op de vraag of je recht hebt of verlofdagen om te verhuizen.

Heb je binnenkort verhuisplannen? Neem dan snel een kijkje op ikgaverhuizen.be. Het project werd gemaakt in samenwerking met Moveria, het grootste verhuisplatform van Europa.

Meer lezen? Check dan zeker ook ‘Cocoonen is uit, buurten is in. Zo wonen we in 2018’.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Verhuisplatform, Verhuistips, Verhuizen.