Paradise City Festival wordt een intiem en exclusief feestje op het water
© Pers

Paradise City Festival wordt een intiem en exclusief feestje op het water

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Een zomer zonder festivals? Het leek ons onmogelijk in te beelden. Nadat bekend raakte dat zomerfestivals niet konden doorgaan, begonnen vele organisaties creatief na te denken. Net zoals Paradise City Festival. Het resultaat? Een intiem en exclusief feestje waarbij social distancing wordt gegarandeerd aan de hand van vlotten.

/

Gratis festival editie

Een corona-proof festival organiseren lijkt onmogelijk. Het is Paradise City Festival anders toch gelukt. Met een beperkt publiek, gespreid over twee dagen die elk met hun bubbel plaatsnemen op een vlot is de 2020-editie toch een feit. Op 1 en 2 juli zullen slechts 200 gelukkigen aan het iconische Kasteel Ribaucourt in Perk gratis kunnen genieten van livemuziek en DJ-sets.

Moet je je nu vroeg in de ochtend klaar zitten om tickets te bemachtigen? Absoluut niet. Schrijf je wel als een pijl uit een boog in op www.paradisecity.be/boatregistration om deel te nemen in de loting. Het festival is namelijk enkel toegankelijk voor 50 willekeurige winnaars en 7 van hun vrienden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paradise City Festival (@paradisecityofficial) op

Word je toch niet geloot? Geen zorgen, via de livestream van het festival lijkt het net of je echt aanwezig bent. Jij en vrienden kunnen thuis namelijk ook plaatsnemen in (weliswaar virtuele) bootjes en op die manier bijna net hetzelfde beleven als het live publiek.

/

Line-up

Ben je, tot onze grote verbazing, nog steeds niet overtuigd dan kan de line-up misschien wel helpen. Het festival zal zowel zaterdag 1 juli als zondag 2 juli telkens van 18:00 uur tot 22:00 plaats nemen. Ga de valavond tegemoet met de tofste beats van:

Zaterdag 1 juli

  • ÂME (Live)
  • DTM Funk
  • Leafar Legov (Live)

Zondag 2 juli

  • Beraadgeslagen
  • Charlotte Adigéry
  • Lola Haro

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Paradise City Festival (@paradisecityofficial) op

Meer info vind je op de Facebook pagina en de website van Paradise City Festival.

Lees meer Marie Claire op – Internationale filmfestivals organiseren samen met YouTube een tiendaags online festival, Deze twee Gen-Z influencers moet jij ook kennen en De beste zomerhoeden om te shoppen, zelfs als je geen hoed-persoon bent.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Corona-proof, Festivalzomer, Paradise City Festival.