Ontdek als eerste de nieuwe LN Knits wintercollectie
© LN Knits

Ontdek als eerste de nieuwe LN Knits wintercollectie

Leestijd: 1 min

Hou je van eerlijke en fair trade kleding van uitmuntende kwaliteit? Dan moet je op donderdag 9 augustus in de flagshipstore  van LN Knits in Antwerpen zijn! Op het menu: een heuse modeshow én de mogelijkheid om als eerste uit de nieuwe collectie te shoppen!

LN Knits staat voor eerlijke, handgemaakte en duurzame fashion. Enkele jaren geleden werd het merk opgericht door de Belgische onderneemster Ellen Kegels. Het knitwearmerk staat garant voor eerlijke producten van de beste kwaliteit. De truien en accessoires van het merk zijn allemaal gemaakt uit 100% alpaca wol, rechtstreeks uit de Peruviaanse Andes.

Op donderdag 9 augustus vindt de voorstelling van de nieuwe collectie plaats in de flagshipstore in Antwerpen. Het evenement is voor iedereen toegankelijk, het is dus het ideale moment om al enkele leuke items voor de winter uit te kiezen. Tijdens het evenement is er een modeshow met uitleg van Ellen. Na de show kan je ook meteen al je favorieten uit de collectie kopen. Daarnaast zijn er ook hapjes en drankjes voorzien.

Ontdek hier alvast onze favorieten uit de LN Knits wintercollectie:

De lancering vindt plaats op 9 augustus 2018 van 18-22 uur in de flagshipstore in de Leopoldstraat 22 in Antwerpen. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van het evenement.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Knitwear, LN Knits, Wintercollectie.