Monki opent tweede Belgische winkel in Gent
© Instagram @Monki

Monki opent tweede Belgische winkel in Gent

Door Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Eindelijk is het zo ver, vrijdag opent Monki een tweede winkel in België. Na Antwerpen, is nu Gent aan de beurt. Je kan er terecht voor betaalbare en trendy items. Wij gaan zeker eens een kijkje nemen, jij ook?

Vanaf vrijdag vind je het Scandinavische modemerk terug in de Veldstraat, een van de belangrijkste winkelstraten van de stad. In teken van deze opening heeft Monki een verrassing klaarstaan voor de echte shoppers onder ons: de eerste shoppers krijgen 40% korting. Wat? Ja, en dat is nog niet alles. Daarnaast is er de hele dag door ook 20% korting voor alle klanten, op voorwaarde dat je vriendelijk glimlacht naar het winkelpersoneel natuurlijk.

“We zetten met plezier de volgende stap in ons Belgisch verhaal”, zegt Lea Rytz Goldman, Managing Director. “Onze winkel in Antwerpen werd ongelooflijk goed onthaald en ook online is de vraag groot. Daarom willen we de volledige Monki ervaring uitbreiden naar onze klanten in Gent”.

 

A post shared by Monki (@monki) on

Ondertussen zijn er dus al twee Monki-winkels in ons land. Eind dit jaar mogen we een derde winkel verwachten in Brussel.
Vond je dit interessant? Lees dan ook: “Monki en RFSU brengen body rights onder de aandacht

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Gent, Mode, Monki, Shopping.