Droom je van een job als model? Grijp dan nu je kans!
© Facebook @metropolitancontestbelux

Droom je van een job als model? Grijp dan nu je kans!

Leestijd: 1 min

Sommigen worden gescout op straat, anderen moeten het lot een handje helpen. Wil jij graag aan de slag als model, maar heeft niemand jouw uitzonderlijke schoonheid reeds opgemerkt tijdens een van je vele winkelescapades? Let dan nu goed op, want Metropolitan Models - jawel, het agentschap dat ook schoonheden als Claudia Schiffer, Eva Herzigova en Heidi Klum op zijn CV heeft staan - is op zoek naar mooi poserend en wandelend talent.

Jaarlijks organiseren ze daarom het Metropolitan Top Model Contest in diverse landen en dit jaar komen ze voor het eerst naar België. Ben jij a) mooi, b) (sportief) slank, c) tussen 14 en 22 jaar oud en d) minstens 1m73? Schrijf je dan als de bliksem in via metropolitancontestbelux – voor mannen is dat 16 à 24 jaar en een minimumlengte van 1m84.

Word je geselecteerd, dan mag je nu zaterdag, 7 oktober, afzakken naar het Wijnegem Shopping Center voor de Metropolitan Top Model Contest Casting Day. Succes!

Meer info over het Metropolitan Tom Model Contest vind je op www.metropolitancontestbelux.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Antwerpen, Casting, Metropolital Models, Wijnegem.