Helena Christensen geeft tekst en uitleg
© Imaxtree

Helena Christensen geeft tekst en uitleg

Leestijd: 1 min

De foto ging afgelopen weekend als een lopend vuurtje door internetland. Donatella Versace bracht aan het einde van haar Spring/Summer 2018 show in Milaan hulde aan haar broer Gianni, die 20 jaar geleden om koelbloedige wijze vermoord werd op de trappen van zijn strandhuis in Miami.

De vijf topmodellen van de jaren 90, zijnde Carla Bruni, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford en Helena Christensen kwamen voor de gelegenheid nog eens terug samen op de catwalk en de foto’s van hun korte wandeling waren afgelopen weekend the talk of the town. 

Eén opvallend detail wel: allen geven ze elkaar de hand, buiten Cindy Crawford en Helena Christensen. Wat natuurlijk de vraag deed rijzen waarom… Kwestie van alle mogelijke speculaties de kop in te drukken, heeft Helena Christensen nu zelf tekst en uitleg gegeven op Instagram. Het heeft niks te maken met een vete, zo blijkt, ze had het gewoon veel te warm. Oef, ok dan!

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Cindy Crawford, Helena Christensen, Versace.