Kijk binnen in het Parijse appartement van Mirjam Flatau
© Westwing

Kijk binnen in het Parijse appartement van Mirjam Flatau

Door Florianne Thys
Leestijd: 1 min

Blonde godin Mirjam Flatau, bekend als Duitse influencer Mija Mija, opent de deuren van haar appartement in Parijs. Ze hemelt de architectuur en de flair van de stad op waardoor je helemaal aan het dromen slaat. Haar stekje weerspiegelt een minimalistische look van visgraat parket, naturelle lichtinval en warme materialen met een vleugje romantiek.

/

Mirjam Flatau staat bekend als influencer, maar studeerde oorspronkelijk Mediadesign. Hierin heeft ze ondertussen jarenlange ervaring als Art en Creative Director. De Parijse authenticiteit in architectuur en interieurvormgeving wist Mirjams hart dan ook meteen te betoveren. Voor ze een appartement kocht in deze lichtstad, woonde ze in München, Berlijn, Londen en Los Angeles. Waar ze iedere keer opnieuw inspiratie uit putte. Vandaag is ze verliefd op haar appartement in Parijs dat ze kleurde met zachte witte tinten en natuurlijke materialen zoals hout en wol. Het is een plek met een verhaal om op adem te komen.

Westwing

Westwing

/

Een Californische levensstijl in Parijs

Flatau werd verliefd op Parijs, maar is haar Californische vibe niet verloren. Haar ongedwongen en relaxte levensstijl is er een beetje ingeslopen, net zoals haar liefde voor luxe automerken die ze overal meedraagt. Al voelt ze zich in Parijs heel down-to-earth van zodra ze zich midden in het centrum bevindt. Haar innerlijke voorliefde voor koffie, klassiek Frans eten en een gevulde picknickmand aan de Seine weerspiegelen zich in de gezellige tinten van haar appartement en de decoratieve pièce uniques.

Westwing

Westwing

/

Mija Mija’s favoriete investeringen

“Zacht, voorgewassen linnen beddengoed in neutrale tinten. Een handgeschilderd kunstwerk van mijn favoriete kunstenaar. Een vintage designerstuk dat je maanden of jaren niet uit je hoofd krijgt zoals mijn Pierre Jeannet-stoel uit de jaren 50.” Flateau geniet van kwaliteit, niet van kwantiteit. Zodra een meubel of decoratief stuk iets heeft dat haar aanspreekt, investeert ze erin.

Westwing

Westwing

/

Westwing

Westwing

Westwing

Enkele decoratieve stuks uit het interieur van Mirjam Flatau zijn te verkrijgen op Westwing.

Lees meer Marie Claire op: Kijk binnen in de indrukwekkende nieuwe winkel van Arte Antwerp; In dit atelier in Brussel ontwerpen jullie zelf jullie trouwringen; Kijk binnen in het minimalistische vakantiehuis van de Spaanse Alex Riviere.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Architectuur, Influencer, Interieurvormgeving, Mirjam Flatau, Parijs.