Muilmarathon 2.0: Het beste excuus om te flirten op de Gentse Feesten
© Unsplash - Randy Colas

Muilmarathon 2.0: Het beste excuus om te flirten op de Gentse Feesten

Leestijd: 1 min

We hadden het je vorig jaar al verteld: dankzij de Belgische dating app Twoo was flirten op de Gentse feesten nooit zo makkelijk. En ook dit jaar helpen ze verliefde zielen een handje met een tweede muilmarathon én een muilcamera. Don't say we didn't warn you...

Gedaan met het verzinnen van excuses om je festivalflirt eens goed tegen je aan te trekken; al wat je vorig jaar op de Gentse Feesten moest doen, was hem of haar in het holst van de nacht richting de Vlasmarkt trekken, waar gedurende elke avond van het festival een heuse muilmarathon plaatsvond.

En er is goed nieuws voor al wie daarvan genoten heeft (en als we de cijfers mogen geloven, waren jullie met velen): dit jaar is Twoo opnieuw van de partij voor een muilmarathon 2.0. “Vorig jaar werd de muilmarathon in het leven geroepen en dat was meteen een groot succes. Een tweede editie was voor ons een evidentie”, aldus Lien Louwagie van Twoo.

Tongworstelen

Het concept blijft dan ook identiek: afspraak op de Vlasmarkt om 2 uur ’s morgens voor een partijtje tongworstelen, amandeltennissen, lebberen, bekken, kopkluiven of simpelweg binnendoen. Nieuw dit jaar is wel dat er ook een heuse muilcam aan te pas komt.

Zorg dus dat je te allen tijde iemand met een hoge aaibaarheidsfactor naast je hebt staan, want “als de camera naar jou gericht staat, is het de bedoeling dat je de persoon die naast je zit een stevige zoen geeft”, dixit Lien. Het perfecte recept voor een paar mooie festivalherinneringen aan deze 175ste editie van de Gentse Feesten, lijkt ons.

Muilmarathon Gentse Feesten, van 13 tot 22 juli om 2u ’s morgens op de Vlasmarkt in Gent.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Agenda, Gentse Feesten, Kussen, Muilmarathon, Plezier, Twoo.