Muilmarathon: flirten op de Gentse Feesten was nog nooit zo gemakkelijk!
© Shutterstock

Muilmarathon: flirten op de Gentse Feesten was nog nooit zo gemakkelijk!

Leestijd: 1 min

Kan jij ook nooit op het perfecte excuus komen om je festivalflirt eens van dichterbij te leren kennen? Wel, dan hebben wij het nu voor je gevonden! Of beter, de Belgische dating app Twoo heeft dat voor ons gedaan, want zij organiseren vanaf vanavond tot 23 juli elke nacht een muilmarathon op de Gentse Feesten.

“Geen betere plaats dan de Vlasmarkt om iemand eens goed tegen je aan trekken”, aldus Lien Louwagie, woordvoerster van Twoo. En Lien is geen dame van loze woorden, want vanaf vanavond kan je op de ultieme kuslocatie van Gent elke avond terecht voor een heuse Gentse Feesten muilmarathon.

Het doel? De Vlasmarkt omtoveren tot de warmste plek van Gent. En leren hoe het moet (ja, met de ogen dicht), waarbij Twoo je een handje helpt door tien dagen lang elke dag een Gentse flirttip te twitteren onder de hashtag #zoenwemuilen. Succes!

Muilmarathon Gentse Feesten, van 14 tot 23 juli om 2u op de Vlasmarkt in Gent.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Gent, Gentse Feesten, Kussen, Muilmarathon, Vlasmarkt.