Geen Victoria’s Secret Show dit jaar?
© Shutterstock

Geen Victoria’s Secret Show dit jaar?

Leestijd: 1 min

Hold your wings, supermodels! Er is een grote kans dat de Victoria's Secret show niet zal plaatsvinden dit jaar.

Het is geen goed jaar geweest voor Victoria Secret. De aanhoudende kritiek op het gebrek aan diversiteit tussen modellen kreeg ook zijn weerslag in de verkoopcijfers. In die mate zelfs, dat de jaarlijkse spectaculaire marketingstunt – eh, show – in gevaar komt te staan.

Niemand minder dan VS-model Shanina Shaike onthulde het nieuws tijdens een interview aan Australia’s Daily Telegraph: “Normaal gezien ben ik me rond deze tijd van het jaar volop aan het klaarstomen voor de catwalk en train ik haast iedere dag. Maar dit jaar slaan we een jaartje over.” Ze voegt toe: “Ik weet zeker dat het VS-management spoedig maatregelen zal treffen en het marketing team er alles aan zal doen om alle branding weer op punt te krijgen. De show komt vast en zeker terug.”

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) le

Les Wexner, CEO van L Brands, het moederbedrijf van Victoria’s Secret liet weten dat hij zich wil richten op het ontwikkelen van een nieuw soort evenement dat meer gericht is op het digitale tijdperk. Een show uitzenden op netwerktelevisie is – zijns inziens – voorbijgestreefd.

Wij zijn alvast benieuwd naar een waardige opvolger van de iconische modeshow. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Een jaar geleden nog, stelden we je 18 nieuwe bloedmooie Victoria’s Angels voor. Zij moeten helaas hun vleugels al terug aan de wilgen hangen.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Catwalk, Fashion, Lingerie, Victoria's Secret.