Deze maand in Marie Claire
© Thomas Legrève

Deze maand in Marie Claire

Door Zita Versmessen
Leestijd: 1 min

De gloednieuwe Marie Claire ligt sinds vandaag in de rekken en is andermaal een absolute must have. Wat er precies allemaal in staat, gaan we je niet vertellen, maar we lichten wel alvast een tipje van de sluier!

Seks, was het vroeger beter? 

“Was oma beter in bed dan wij?” In onze must read van de maand praten we over seksualiteit, taboes en maagdelijkheid van vroeger tot nu. Seksspeeltjes die stammen uit de ijstijd, overspel en polyamorie; het passeert allemaal de revue in ons augustusnummer.

magazine, augustus, Marie-Claire België

Mode 

Elegant wit voor de zomer en krachtige kleuren voor de herfst. Op onze modepagina’s vind je de mooiste items van de herfst-wintercollecties terug, kwestie van je kast al helemaal voor te kunnen bereiden op het najaar. We zitten ook met een aantal modellen aan tafel, zoals topmodel Karlie Kloss en de Belgische Yana Bovenistier.

Beauty

Natuurlijk mooi, althans met groene cosmetica. We lijsten voor jou de beste biocosmetica, natuurlijke parfums en beautyproducten gemaakt met lokale ingrediënten op. Daarbovenop geven we nog wat doe-het-zelfrecepten mee. In een interview verklapt Lucia Pica, global creative make-up designer bij Chanel, ons welke producten absoluut niet mogen ontbreken in je handtas.

Shoppen aan de kust, #3

Deze maand krijg je van ons het derde en laatste deel van onze Noordzee shoppingtrilogie. Ontdek de hipste adresjes van België’s meest mondaine badplaats en bereid je al helemaal voor op de Marie Claire Fashion Walk die doorgaat op 4 augustus tijdens de Nacht van het Zoute 2017. See you there?

Escape

Eindredactrice Marie trok naar Brazilië en vond er rust en sereniteit in Club Meds adult only resort. Uiteraard nam ze ook de tijd om de leukste lokale hotspots te bezoeken. Haar verhaal lees je deze maand in Marie Claire. Wie liever dichter bij huis blijft, kan net als beautyredactrice Laura richting Opaalkust trekken, want dat is volgens haar een prachtig, nog onontgonnen stukje Noord-Frankrijk.

Culinair

Drie heerlijke energy bowls, drie steengoede recepten. Snel, simpel en oh zo bio!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Augustusnummer, Magazine, Marie Claire België.