Kom naar de Marie Claire Fashion Walk @ Nacht van het Zoute 2017
© Pers

Kom naar de Marie Claire Fashion Walk @ Nacht van het Zoute 2017

Leestijd: 1 min

Ook dit jaar organiseren we de Marie Claire Fashion Walk tijdens de Nacht van het Zoute. Tijdens deze laatavondshopping, op de eerste vrijdag van augustus, veroveren modeshows en andere animaties de bekende badplaats.

De mooiste boetieks van Knokke openen hun deuren en tonen hun nieuwste collecties. Ondertussen geniet jij van een hapje en een drankje terwijl dj’s zorgen voor de beste beats. Marie Claire nodigt je graag uit om mee te genieten van deze exclusieve avond op vrijdag 4 augustus, en spreekt met je af bij Patrizia Pepe, KSHMR Tribu, NOT SHY, Must Have, Zoute Avenue en IKKS

Op het programma: verschillende voordelen in elk van de deelnemende boetieks langs de fashionroute. Vanaf 13u30 ontvang je een Marie Claire VIP-kaartje waarmee je kan genieten van exclusieve voordelen en kortingen in elke shop. Extra goed nieuws: het kaartje is geldig op 4, 5 én 6 augustus. Tijdens het winkelen zorgt TAO  voor verfrissende drankjes en verder zijn er ook goodiebags met mooie geschenken! Honger gekregen van al dat shoppen? Waar je ook in Knokke bent, Deliveroo is heel de dag ter plaatse, zo kan je tussen de festiviteiten je favoriet gerecht bestellen.

Wil je de perfecte make-uplook creëren voor de Nacht van het Zoute? Planet Parfum organiseert samen met Marie Claire een beauty masterclass in hun gloednieuwe shop op de Lippenslaan. Leer in no time alle do’s en don’ts voor de perfecte beautyroutine door de handige tips die je krijgt van de professionals. Neem hier deel.

Last but not least, we organiseren vanaf 18u30 een exclusieve Apero Zoute bij Patrizia Pepe waar de getalenteerde DJ Ouni voor de juiste beats zorgt. Bovendien staan Lillet en Tao klaar om je te verwennen met buitengewone cocktails en verfrissende dranken. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je dus snel in door een mailtje te sturen naar: mdu@marieclaire.be

Kom dus zeker even langs en spring binnen bij een van de deelnemende winkels, je zal er geen spijt van hebben ! Afspraak bij Patrizia Pepe (Kustlaan 215), IKKS (Kustlaan 73), NOT SHY (Dumortierlaan 6), Must Have (Kustlaan 15), KSHMR Tribu (Lippenslaan 381) en Zoute Avenue (Dumortierlaan 72).

Marguerite Durant De artikels van >

"Mode is fascinerend! Het is de spiegel van onze maatschappij, van ons heden. Het is mijn passie, net als mijn cello... en elektronische muziek."

Tags: Deliveroo, Ikks, Knokke, KSHMR Tribu, Lillet, Marie Claire Fashion Walk, Must have, Nacht van het Zoute, Not Shy, Patrizia Pepe, Planet Parfum, Tao, Zoute Avenue.