Crush of the day: Billie Eilish x Bershka
© Inditex

Crush of the day: Billie Eilish x Bershka

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Heb je tieners in huis? Zijn ze ook hysterisch geworden of flauwgevallen tijdens het concert op Pukkelpop? Yes, dan hebben we goed nieuws! Morgen, 28 augustus, lanceert Bershka een collectie in samenwerking met de 17-jarige wereldster. Misschien kan je dit weekend nog een allerlaatste vakantie uitstapje maken en een coole 1e schooldag outfit gaan kopen? 

Billie Eilish

Het 17-jarige fenomeen Billie Eilish is een wereldster in wording. We denken zelfs -na haar tour van deze zomer- een absolute wereldster! Ze werd al eerder in de media benoemd als de vrouwelijke ‘Nirvana’ van deze tijd. Billie groeide op in een muzikale omgeving. Op 8-jarige leeftijd zong ze in een kinderkoor en amper een jaar later schreef ze haar eigen liedjes. Het gezegde ‘jong geleerd is oud gedaan‘ kunnen we zeker toepassen. Als 14-jarige snotaap plaatste Billie een liedje op youtube, ‘Ocean eyes‘, met ondertussen al 156.080.674 weergaven. Whut, kinderster? Absoluut!  Ondertussen heeft haar debuut-ep ‘Don’t Smile at Me’ al meer dan twee miljard streams op de teller staan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

you cant replace me☺️no matta how hard ya try

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish) op


Deze week werd Billie tijdens de MTV-awards bekroond als beste nieuwe artiest en push artiest van het jaar. Ze kreeg ook een prijs voor de beste editing voor de video van haar hit Bad guy.

Een volkomen rolmodel voor vele jongeren!

/

Billie Eilish x Bershka

Morgen, 29 augustus, lanceert Bershka een exclusieve capsule-collectie in samenwerking met Billie Eilish. Het is verkrijgbaar in verschillende winkels en ook online. Houd je kind van een stoere, edgy look? Breng dan zeker een bezoekje. We kunnen je verzekeren, ze zal gespot worden als de stoerste griet op de speelplaats!

 

 

 

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook; crush of the day: Fred Perry x Amy Winehouse Foundation AW19 collectie

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Billie eilish, Billie eilish x bershka, Capsule collectie, Edgy.