Nieuwe Boss winkel in Antwerpen pakt uit met uniek concept
© Pers

Nieuwe Boss winkel in Antwerpen pakt uit met uniek concept

Leestijd: 1 min

De Boss winkel in Antwerpen, die een volledige make-over kreeg, werd op 8 februari feestelijk geopend. Je shopt er vanaf nu de nieuwe lentecollecties voor mannen en vrouwen én je kan er een pak op maat laten maken bij de exclusieve tailoring service Boss Made to Measure.

Het fraaie pand in de Huidevettersstraat dat de Boss winkel huisvest werd volledig gerenoveerd. Met een oppervlakte van maar liefst 667 vierkante meter is de winkel een droom voor liefhebbers van het Duitse merk. Bovendien is het ook een van de weinige vestigingen die het volledige aanbod van Hugo Boss ter beschikking heeft.

De vernieuwde Boss winkel lanceert nu ook, als enige in de Benelux, het unieke concept Boss Made to Measure. Achteraan in de winkel kunnen klanten er, na afspraak, hun maten laten nemen en een pak volledig naar eigen wensen laten samenstellen. Van de stof, over de knopen tot de vorm van de kraag, de opties zijn eindeloos. Als kers op de taart wordt elk pak afgewerkt met de handtekening van de klant aan de binnenkant van de vest en op de broeksband.

Boss Antwerpen

Pers

De pakken worden vervaardigd in de Hugo Boss hoofdzetel in Metzingen in Duitsland. Daar worden moderne technieken, zoals lasertechnologie, gecombineerd met het vakmanschap waar het merk zo bekend om staat.

Lees ook: Wat vinden vrouwen van een man in pak? 

Om gebruik te maken van de Boss Made to Measure service maak je een afspraak bij de winkel. Boss Antwerpen, Huidevettersstraat 45, 2000 Antwerpen, 03 23 366 05. www.hugoboss.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Boss, Hugo Boss, Kleermaker, Maatpak, Made To Measure, Tailoring.