Wat vinden vrouwen van een man in pak? We vroegen het aan 6 invloedrijke modemadammen
© Marleen Daniels

Wat vinden vrouwen van een man in pak? We vroegen het aan 6 invloedrijke modemadammen

Leestijd: 1 min

Een man in pak... sommige vrouwen zijn voor, anderen minder. Geïntrigeerd door de vraag wat vrouwen nu echt denken over een man in pak brachten Café Costume en Marie Claire 6 invloedrijke vrouwen uit de modewereld samen voor een rondetafelgesprek, geanimeerd door video producer Jean-Baptiste Fabbricatore.

De foto’s van die boeiende ontmoeting ontdek je alvast hier, het volledige artikel lees je in het decembernummer van Marie Claire dat vandaag in de winkel ligt.

 

Mannen moeten van het idee af dat een pak stijf oogt. Ze mogen gerust wat minder klassiek voor de dag komen en het pak wat sportiever dragen, of kiezen voor een baggy stijl en spelen met stoffen en combinaties. Dat geldt zeker voor jongere mannen.  – Marie Wynants

Benieuwd naar het volledige relaas van ons gesprek over mannen en mode? Haal dan snel het decembernummer van Marie Claire in huis of bestel je exemplaar online via deze link.

Geef eens een pak cadeau

Ja, je leest het goed: wij geven jou de kans om de man van je leven te verrassen met een gloednieuw, op maat gemaakt pak. Schrijf je snel in op www.cafecostume.com/nl/marieclaire om te genieten van een kortingsvoucher ter waarde van 100 euro.
Actie geldig tot en met 31 december 2017. Honderd euro korting bij aankoop van een pak, jas en broek op maat bij alle Café Costume boetieks. De korting is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet geldig met terugwerkende kracht. Eén voucher per klant.

Marguerite Durant De artikels van >

"Mode is fascinerend! Het is de spiegel van onze maatschappij, van ons heden. Het is mijn passie, net als mijn cello... en elektronische muziek."

Tags: Café Costume.