Het Amazon koopjesseizoen start vandaag
© Shutterstock

Het Amazon koopjesseizoen start vandaag

Door Stien Vanbaelen
Leestijd: 1 min

Vanaf vandaag trakteert Amazon ons 7 dagen lang op meer dan 55.000 aanbiedingen tijdens de Cyber Monday Week. Leuk, want daardoor koop je je kerstcadeautjes nu al met tot 50% korting.  En het beste van al: met één klik op je scherm vermijd je de kerstdrukte.

Amazon is een van de eerste (en ondertussen ook grootste) bedrijven waar je kan shoppen vanuit je luie zetel. Oorspronkelijk kon je er enkel terecht voor boeken, maar ondertussen verkopen ze voor ieder wat wils. Zo gooi je nu ook kledij, speelgoed, meubilair, huishoudapparatuur en zelfs apps en medicijnen in je digitale winkelwagen.

De ideale plek dus om kerstaankopen te doen zonder vervelende medeshoppers of ellenlange wachtrijen aan de kassa. En met de lightning deals en de deals van de dag wordt het helemaal leuk. Zo kan je prijzen in een oogwenk vergelijken en je ziet ook direct hoe lang de aanbiedingen nog geldig zijn.

Surf dus als de bliksem naar amazon.de en klik op Cyber Monday Week in de zwarte balk bovenaan. Een heleboel deals zullen op je scherm verschijnen en het shoppen kan beginnen. Have fun!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Amazone, Cyber Monday Week, Koopjesseizoen, Online shoppen.