Editor’s Pick: de allereerste capsulecollectie van Marie Jo L’Aventure
© Marie Jo L'aventure

Editor’s Pick: de allereerste capsulecollectie van Marie Jo L’Aventure

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item(s) dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De Editor's Pick... Vandaag lichten we de allereerste capsulecollectie van Marie Jo L'Aventure toe. 

/

Mode, comfort en duurzaamheid: de drie kernwoorden staan in de allereerste capsulecollectie van Marie Jo L’aventure centraal. De lijn wordt door het merk beschreven als minimalistisch-chic en dat zie je ook als rode draad doorheen de limited edition-collectie. In de capsulecollectie kiest het Belgische lingerielabel voor gerecycleerd materiaal. Gerecycleerde kant en fijne glansstof krijgen een tweede leven in trendy lingeriesetjes die een frisse wind doen waaien door je najaarsgarderobe. Draag ze onder je kledij of combineer ze als outerwear met een blazer of vest.

/

Comfort

Het merk wil zichzelf met elke nieuwe collectie heruitvinden, ook met hun stijlen. Comfort staat bij de capsulecollectie op de eerste plaats: elke bh zit perfect, tot en met het kleinste naadje of bandje. Helemaal in het verlengde van die filosofie, introduceert de capsulecollectie twee trendy snitten met een pasvorm die zit als gegoten – voor A- tot en met F-cup.

De drie series van de Marie Jo L’Aventure capsulecollectie zijn vanaf oktober in beperkte oplage beschikbaar in de lingerieboetiek en online.

Lees ook: Le Louise hotel brengt een ode aan bekende Brusselaars

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Marie jo.