Weekendtip: Museum Night Fever 2019 in Brussel
© Daniel Gonzalez

Weekendtip: Museum Night Fever 2019 in Brussel

Door Emma Verbeke  & Eloïse Pirard
Leestijd: 1 min

Museum Night Fever 2019 staat opnieuw voor de deur! Op zaterdag 23 februari kan je in verschillende musea in Brussel terecht voor een gezellige avond én nacht vol muziek, dans en verrassende optredens. Gezelligheid gegarandeerd!

Op 23 februari van 19 uur ’s avonds tot 1 uur ’s morgens verzamelen meer dan duizend getalenteerde Belgen zich in dertig Brusselse musea voor de grootste editie van Museum Night Fever tot nu toe. Op het programma staat een unieke en betoverende verzameling van acts die de diversiteit in ons land perfect reflecteren.

Grootste editie ooit

Met zeven nieuwe deelnemende musea is deze editie van Museum Night Fever de grootste ooit. Toch mag je net zoals elk jaar een uitmuntende en verrassende line-up verwachten. De verschillende activiteiten vinden plaats in dertig verschillende musea, waaronder de Bozar, het Joods museum, het museum mode en kant en het Planeterium.

Wat mag je die nacht allemaal verwachten? Dit zijn enkele van onze hoogtepunten:

  • Muziek van Lady Valentine in Choco-story Brussels.
  • Een retro party met Radio Modern in het huis van de Europese Geschiedenis.
  • Een lichtzwaardgevecht in het planetarium.
  • Cabaret Mademoiselle in het Joods Museum.
  • Expo De Groote Oorlog voorbij in het Legermuseum.
  • Robotische kunst zoals een aflevering van Black Mirror in de Sint-Gorikshallen.

Natuurlijk valt er die avond nog veel meer te beleven. Het volledige tijdsschema kan je raadplegen via de website van Museum Night Fever 2019.

Museum night fever

Pers

Museum Night Fever 2019 vindt plaats op 23 februari van 19- 1 uur. Tickets zijn verkrijgbaar in voorverkoop vanaf 12 euro via de website. 

Meer lezen? Plein Publiek strijkt neer in Brussel5 vrouwelijke artiesten om in de gaten te houden in 2019Chester’s Fields: onze favoriete coworking in Brussel.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Brussel, Museum night fever, Museumnacht.