Chester & Fields: onze favoriete coworking in Brussel
©

Chester & Fields: onze favoriete coworking in Brussel

Leestijd: 1 min

Bij Chester&Fields, een stijlvolle en geraffineerde coworkingruimte, is alles gestoeld op comfort, netwerken en een aangename sfeer, warm en innovatief tegelijk.

Coworking, privékantoren, vergaderruimten, … Alles werd uitgedokterd om in te spelen op de verwachtingen van mensen die hun tijd optimaal en kwaliteitsvol willen benutten. In dit karaktervolle herenhuis in de buurt van het Jubelpark maken we kennis met een nieuwe kijk op werken, verpakt in een inrichting die de stijl van de Engelse Gentlemen’s club uitademt. De gedroomde plek om je op professioneel en menselijk vlak waar te maken.

Om het nieuwe jaar met al zijn verhoopte successen goed in te zetten, biedt Chester&Fields tot 11 januari een sprankelende verrassing aan iedereen die over de vloer komt in een van de meeting rooms, na afloop van een vergadering.

De elegant en comfortabel ingerichte zalen bieden plaats aan maximaal 16 personen en zijn uiteraard uitgerust met alle benodigde apparatuur (scherm, beamer, whiteboards, flipcharts, …). De beste ideeën wissel je immers uit onder ideale omstandigheden, net als de mooiste wensen.

Chester&Fields is ook een coworkingruimte die voldoet aan concrete zakelijke behoeften met een waaier aan privékantoren met veel natuurlijk licht en plaats voor 1 tot 8 personen, een receptie, een grote zithoek, toegang tot vergaderzalen. Cosy corners of breakout rooms om rustig face to face te praten of een telefoontje te plegen. Een bibliotheek, ergonomisch designmeubilair, een zonnig terras, een fietsenstalling, … Maar ook en vooral: rust, comfort, positieve energie, veel licht en essentiële voorzieningen (internet, printers, helpdesk, …) vlakbij het centrum van Brussel en de Europese instellingen. En dan hebben we het nog niet over de service van de bijzonder attente gastvrouw …

Je hebt geen excuses meer om uit te stellen!

Chester&Fields                                      
Pater de Dekenstraat 14
B-1040 Brussel

chesterandfields.com
info@chesterandfields.com
+32 496 279536 (Nathalie Broos)

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Chester&Fields
chesterandfields.com

 

Commercieel team De artikels van >