Weekendtip: De meest bruisende picknick van het land vind je in Brussel
© Unsplash

Weekendtip: De meest bruisende picknick van het land vind je in Brussel

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Het wereldberoemde champagnemerk Moët & Chandon en het Brusselse restaurant Le Jardin du Pesage slaan de handen in elkaar. Het resultaat? De meest bruisende picknick van het land, dit weekend in hartje Brussel. Ontdek er alles over hier.

/

Moët & Chandon x Le Jardin du Pesage

Heel de zomer lang organiseren het luxe champagnemerk Moët & Chandon en het Brusselse restaurant Le Jardin du Pesage de perfecte weekendactiviteit voor z’n tweetjes. Vanaf 17 juli kan je bij Le Jardin du Pesage terecht voor een bruisende picknickmand die je kan meenemen naar het nabijgelegen park of de Hippodroom van Watermaal-Bosvoorde.

Wat zit er allemaal in die heerlijke picknick? Verwacht je aan een assortiment van culinaire heerlijkheden zoals: fijne vleeswaren, artisanale kazen, tapenades en Moët & Chandon Impérial miniflesjes.

Picknick Moët & Chandon

Pers

/

Praktisch

Voor reservaties en bijkomende informatie, kan je terecht bij en mailen naar Le Jardin du Pesage:
Hippodroom van Watermaal-Bosvoorde
Terhulpsesteenweg 51-53
1180 Brussel

Picknickmanden zijn verkrijgbaar van 17 juli tot 19 juli en doorlopend tijdens de zomer op verschillende dagen/weekends. Hou de Facebookpagina’s van Le Jardin du pesage of Moët & Chandon in het oog voor de exacte data.

Prijs per picknickmand is €90 en kan gedeeld worden met meerdere personen.

Op zoek naar meer mode, lifestyle en beauty nieuws? Lees dan ook: Wijn in blik was dankzij Bazart zanger, Mathieu Terryn, nog nooit zo hip, Must Visit: Tony’s Chocolonely opent chocolade bar in Amsterdam en Heeft Nederland binnenkort zijn eerste vrouwelijke premier?.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Le Jardin du Pesage, Moët & Chandon, Moët Impérial.