Must Visit: Tony’s Chocolonely opent chocolade bar in Amsterdam
© Instagram @tonyschocolatebar

Must Visit: Tony’s Chocolonely opent chocolade bar in Amsterdam

Door Enya Torrez
Leestijd: 2 min

Op 1 juli opende Tony's Chocolonely in de Beurs van Berlage in Amsterdam de deuren van een gloednieuwe chocolade bar. Een zotte bar waar elke vierkantenmeter gevuld is met choco-creaties en waar je alles te weten komt over Tony's missie. Disclaimer: zoetebekjes arriveren hier best met een lege maag.

/

Crazy about chocolate…

Tony’s chocolade bar is een Amsterdamse must do voor elke chocolade fan. Hier kom je niet alleen voor de verse brownies, heerlijke cakes en smaakvolle chocomelk. Deze chocoladebar bezoek je vooral om zijn stromende chocotaps, de smeuïgste s’mores ter wereld en zijn verrassende chocoladeburgers. Je leest het goed, chocolade-burgers.

Is het allemaal nog niet zoet genoeg? Top up jouw bestelling met zoveel extra’s als je maar wilt. Knettersuiker? Check! Traditionele hollandse muisjes? Check! Veel te veel toppings om ze allemaal op te sommen? Dubbele check!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolate Bar (@tonyschocolatebar) op

Ook al ben je geen grote chocolover, moet je hier zeker eens naartoe. Voor de minder grote zoetebekjes voorziet de chocoladebar voldoende hartige snacks. Denk aan tomatensoep, vegaburgers of wraps. Genoeg keuze, voor iedereen.

Behalve unieke chocoladerecepten op basis van Tony’s Chocolonely chocolade kan je je hier ook verwachten aan die typische Hollandse gastvrijheid gepaard met de kenmerkende creativiteit van het chocolademerk. Geniet van een ongelijk verdeeld potje dammen of schuif met je bubbel aan de grote tafel voor een gezellige babbel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

/

… Serious about people

Het is niet alleen een plek waar we mensen onderdompelen in onze chocolade, maar ook een plek waar we mensen bewust willen maken van de ongelijk verdeelde chocolade-industrie, met als gevolg moderne slavernij en kinderarbeid op de cacaoplantages in West-Afrika. – Marieke van Elk, Tony’s Livin’ la choca brandmanager

Tony’s Chocolonely is opgericht met als missie een einde te maken aan slavernij in de cacao-industrie. Het bedrijf wil een voorbeeld en inspiratie zijn voor de gehele chocoladeinsdustrie, maar wil ook een sociaal probleem in de wereld oplossen. Tony’s Chocolonely is een bedrijf met een passie voor chocolade en zijn productie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

Tony’s Chocolonely koopt zijn cacaobonen direct in bij partnercoöperaties in Ghana en Ivoorkust. Door een nauwe samenwerking met deze partners proberen zij te tonen dat chocolade maken ook anders kan. 100% slaafvrij. Wist je trouwens dat deze landen, Ghana en Ivoorkust, te vinden zijn in de typische chocoladerepen van Tony Chocolonely? Wij dagen jou uit deze volgende keer uit de vele atypische vormen te herkennen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tony’s Chocolonely NL (@tonyschocolonely_nl) op

 Tony’s Chocolate Bar is vanaf nu geopend in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Op voorhand reserveren is niet verplicht. De bar is elke dag open van 10:00 uur tot 21:00 uur. Meer info vind je op www.chocolatebar.tonyschocolonely.com.

Lees meer Marie Claire op: Clean beauty: alles wat je moet weten over de laatste trend, Martini doet met deze mocktails mee aan de verantwoordelijke cocktail trend en Shop nu, betaal binnen 21 dagen dankzij newbie on the block, Klarna.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Amsterdam, Chocolate Bar, Tony's Chocolonely.