Webshopfavoriet: vind unieke merken bij The-Corner-Shop
© Instagram @the_corner_shop_online

Webshopfavoriet: vind unieke merken bij The-Corner-Shop

Leestijd: 1 min

België is rijk aan ambitieuze creatievelingen en de originele start-ups schieten dan ook als paddestoelen uit de grond. The-Corner-Shop is zo'n start-up. Deze webshop, die in maart 2017 werd opgericht door Marie Taevernier, biedt een unieke selectie mode-items van exclusieve merken aan.

Marie Taevernier heeft al heel wat ervaring opgedaan in de modewereld als PR-manager. Voor haar job reist ze regelmatig naar grote modesteden als Shangai, Parijs en Amsterdam. Het is ook dankzij die job dat het idee voor The-Corner-Shop ontstond. Marie realiseerde zich namelijk al snel dat het moeilijk, om niet te zeggen onmogelijk, was om in de Benelux exclusieve modemerken op een en dezelfde plaats te vinden.

Niet veel later was haar eigen webshop een feit. Je kan er terecht voor kwaliteitsstukken van unieke merken. Bovendien heeft de webshop slechts een beperkte voorraad. Zo ben je steeds zeker van de exclusiviteit van je aankoop.

Op zoek naar een jurk voor een speciale gelegenheid, een outfit voor het werk of een accessoire om je outfits een upgrade te geven? The-Corner-Shop is vanaf nu jouw go-to adres. Enkele merken uit het aanbod zijn Wood Wood, Uncommon Matters, Baum und Pferdgarten en Alix T label.

Deze stuks zouden wij maar al te graag in onze kleerkast zien hangen:

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Inspiratie, Mode, Shopping, Stijl, Webshop.