Shop de Valentino FW17 collectie in exclusieve pre-sale bij mytheresa.com
© mytheresa.com

Shop de Valentino FW17 collectie in exclusieve pre-sale bij mytheresa.com

Leestijd: 1 min

Vanaf morgen, woensdag 26 juli, kan je op de luxe webshop mytheresa.com de Valentino herfst-winter 2017-2018 collectie shoppen. Dat is maar liefst een week vroeger dan elke andere retailer. Haal die kredietkaart alvast boven!

De pre-sale wordt gelanceerd met een prachtige kortfilm geregisseerd door de Zweedse Joanna Nordahl. De video volgt verschillende personages, elk van kop tot teen gekleed in Valentino, die ronddwalen in de straten van Londen. Diversiteit is het belangrijkste thema in de video.

De muziek die we horen, is het nummer Species van Eliot Sumner, dochter van Sting. “Het gaat over hoe we evolueren in een nieuw ras dat genderloos en onidentificeerbaar is”, aldus de jonge singer-songwriter.

De Valentino FW17 collectie wordt gekenmerkt door romantische silhouetten, vloeiende jurken, levendige kleuren en expressieve prints, die volledig tot hun recht komen in de kortfilm. Laat je inspireren en vul je wishlist aan…

 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Eliot Sumner, FW17, Mytheresa.com, Pre-sale, Valentino.