Uniqlo opent derde Belgische vestiging in Brussel
© Pers

Uniqlo opent derde Belgische vestiging in Brussel

Leestijd: 1 min

Vandaag, donderdag 19 oktober, opent Uniqlo zijn eerste vestiging in Brussel. Deze winkel, die zich in het gerenoveerde shoppingcenter The Mint op het Muntplein bevindt, is naast de twee winkels in Antwerpen de derde Uniqlo in België.

De populaire Japanse retailer Uniqlo streek in oktober 2015 voor het eerst neer in België. Twee jaar later staat de teller van Belgische Uniqlo’s op drie. In de nieuwe winkel op het Muntplein in Brussel kunnen klanten de LifeWear-collectie voor mannen, vrouwen en kinderen shoppen, alsook de collectie die tot stand kwam in samenwerking met het Britse label JW Anderson.

“De lancering van UNIQLO in de Belgische hoofdstad is een belangrijke mijlpaal voor ons. Brussel is een ruimdenkende stad die trots kan zijn op de diversiteit van haar samenleving. Mensen in Brussel kunnen er zichzelf zijn en dat apprecieert UNIQLO enorm. Het unieke karakter van de stad diende ook als inspiratie voor de tagline van de openingscampagne: Essentially You”, aldus Kohsuke Kobayashi, operationeel directeur van UNIQLO België.

Ter gelegenheid van de opening van de winkel in Brussel lanceert Uniqo zijn People Campaign. In die campagne tonen vijf creatieve en ondernemende locals hoe de LifeWear-collectie perfect aansluit bij het dagelijkse leven van ieder van ons. Benieuwd wie die inspirerende Brusselaars zijn? Bekijk dan onderstaande galerij.

 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Brussel, Muntplein, Opening, The mint, Uniqlo.