Uittip: Demolition Lab x Hangar
© Kanal Brussels

Uittip: Demolition Lab x Hangar

Door Lauren Moens
Leestijd: 2 min

Voor de opening van de gerenoveerde Citroëngarage in 2023 heeft KANAL - Centre Pompidou nog enkele andere bestemmingen voor het pand in petto. Van 2 april tot 1 november 2020 zal de garage onderkomen bieden aan de tentoonstelling "It never ends" van en mét Zwitserse artiest John M. Armleder.

Dit weekend, op 22 februari 2020 vinden er eerst nog twee andere events plaats. Overdag kan je deelnemen aan verschillende workshops tijdens Demolition Lab en ’s avonds kan je je laten gaan op technobeats tijdens Hangar.

/

Work it, baby!

Al jij niet bang bent om de handen uit de mouwen te steken is Demolition Lab misschien wel iets voor jou. (Her)ontdek de voormalige Citroëngarage en de vele workshops in samenwerking met Brusselse kunstenaars. Leef je uit tijdens de workshop Stedelijke (De)constructie; waarin je onder begeleiding de zaal écht mag slopen. Achteraf kan je het gerecupereerde materiaal upcyclen en zo een tweede leven geven. Gooi jij liever je dansbenen los op house-, -funk- of hiphopmuziek? Neem dan deel aan de een van de workshops ‘Freestyle Dans’. Maak je de kunst van het grafitti spuiten eigen tijdens de Graffiti-workshop, leer bijlwerpen tijdens de workhop Woodcutter of bedruk muren met de zeeftechniek tijdens Wallprint & Demolition en neem je gepersonaliseerde kunstwerkjes nadien mee naar huis. De toegang is gratis, vanaf 18u moet je in het bezit zijn van een ticket voor Hangar.

/

Hangar 7.0

De dag afsluiten doen we met de zevende editie van Hangar, een 12 uur durend indoor electronic music festival. Het festival werd opgericht door drie Brusselse jonge mannen met de ambitie om techno terug op de kaart te zetten. Na zes succesvolle edities die ook steeds op voormalige industriële sites plaatsvonden en samenwerkingen met onder andere Cercle, WECANDANCE en Extrema Outdoor, is Hangar nu dus klaar voor haar grootste editie tot nu toe.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Our next location. @kanal.centrepompidou . 📸 @jonverhoeft

Een bericht gedeeld door HANGAR (@hangarbe) op

 

Muziek, comfort en food staan centraal in deze editie, waar maar liefst 3000 mensen naartoe zullen komen. Met de aanwezigheid van 2 podia en een stevige line-up met Âme, Colyn, Maxim Lany, Rampue, Deer Jade en Nicolas zal er in ieder geval geen gebrek aan muziek zijn. Verder mag je je verwachten aan een sound- en lightshow op van hoog niveau en een high-end eten en drinken service. In het Street Food pop-up restaurant kan je je zelfs culinair laten verwennen door Nick Bril, tweesterren-kok van The Jane Antwerphimself.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brussel, Demolition Lab, Event, Hangar, Workshop.