#WECANDANCE2019: dit waren de mooiste looks in de sahara
© Pers

#WECANDANCE2019: dit waren de mooiste looks in de sahara

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: de 7de editie van WECANDANCE. Duizenden Safari-nomaden kwamen heerlijk genieten van de beste beats, het lekkere eten en alle andere ongelooflijke verrassingen die het festival in petto had. De zware wind die aan het begin van de dag de grond dreigde te raken, veranderde uiteindelijk in een zandstorm en creëerde een perfecte setting. In no-time waanden we ons in de sahara!

Safari Nomads

WECANDANCE werkt elk jaar rond een centraal thema en dit jaar was dat Safari Nomads. Denk aan mode in ‘Burning man‘-stijl, zon (een beetje toch), zee, strand, heerlijk eten, fantastische muziek, creatieve voedingsstands (én vooral veel veel wind), waarin het aangenaam vertoeven was.

Hé babe, take a walk on the wild side!

Voor we over gaan naar de foto’s, even een muzikaal intermezzo. Tessa Dixson werd verkozen tot ‘New talent 2019‘ door Studio Brussel. In samenwerking met WECANDANCE bracht ze een cover van Lou Reed uit, ‘Walk On The Wild Side‘, een melodie met electro tonen, een beetje melancholie, dat de sfeer van het afgelopen weekend perfect weet te omschrijven.

15 x looks

We zouden nog bijna vergeten waar we het eigenlijk over wilden hebben … De mooiste looks?  Yes, Die hebben wij speciaal voor jou verzameld!

 

#WCD20

Volgend jaar zal het modieus festival plaatsvinden op 7, 8 en 9 augustus. Het thema zal in maart bekendgemaakt worden. We tellen met vol spanning af naar de volgende editie!

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook: dit is het avontuurlijke thema van WECANDANCE 2019

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Festival, Safari, Safari nomads, We Can Dance, Zeebrugge.