Nieuwe sneakerstore Size? opent deuren in Antwerpen
© Alexandre Van Battel

Nieuwe sneakerstore Size? opent deuren in Antwerpen

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Vandaag opent Size? de deuren van een nieuwe conceptstore in Antwerpen. In de winkel zijn zowel grote merken, limited editions en lokale smaakmakers terug te vinden. Het pand is gelegen in de Ijzerenwaag, hét sneakerdistrict van Antwerpen.

Bij Size? kan je kiezen uit een ruim assortiment aan sneakers, kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Voor het merk is het essentieel dat elk product in hun winkel een verhaal vertelt dat het waard is om gedeeld te worden met de buitenwereld.

Dat maakt dat je bij Size? niet alleen het klassieke gamma van merken zoals Puma, Adidas en Nike vindt, maar ook exclusieve modellen die enkel en alleen voor de keten gemaakt zijn. Dat kan omdat Size? op regelmatige basis exclusieve samenwerkingen aangaat met verschillende grote sneakermerken.

Zo zijn vanaf vandaag de Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97, de Adidas ORIGINALS Deerupt, de ATMOS x Nike Air Max 1 ‘Beast’ en the size? exclusive Adidas Originals Archive Berlin te koop in de winkel.

Size?, Ijzerenwaag 11, 2000 Antwerpen. Meer info via www.sizeofficial.nl, www.size.co.uk of op Instagram (@size_2000_antwerpen).

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘Nike Unlaced: het nieuwe sneakerplatform voor vrouwen‘. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Adidas, Antwerpen, Nike, Puma, Size?, Sneakers.