Exclusieve Samsøe & Samsøe sample sale
© Pers

Exclusieve Samsøe & Samsøe sample sale

Leestijd: 1 min

Fans van het trendy Deense label Samsøe & Samsøe mogen een gat in de lucht springen. Op 1 en 2 september opent de Antwerpse showroom van het merk namelijk de deuren voor het grote publiek. Dé gelegenheid om je back to work outfit bij elkaar te shoppen!

Samsøe & Samsøe, het kledingmerk dat bekendstaat om zijn minimalistische designs, heeft tot op heden nog geen eigen winkel in België. Toch zullen fans op 1 en 2 september de volledige collectie van het merk wat dichter bij huis kunnen shoppen. De Antwerpse showroom opent op deze twee dagen namelijk de deuren voor een exclusieve sample sale.

De showroom, die zich bevindt in de Huikstraat 10 in Antwerpen, is open op vrijdag 1 september van 13u tot 21u en op zaterdag 2 september van 10u tot 15u. Je zal er zowel kleding als accessoires voor mannen en vrouwen kunnen shoppen aan aangepaste sampleprijzen.

Backstage vibes at the Autumn 2017 Show. Link to shop in bio. #autumn2017 #samsoesamsoe #samsoesamsoe photo: @lukarone

Een bericht gedeeld door Samsøe & Samsøe Official (@samsoesamsoe) op

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: FW17, Sample sale, Samsøe & Samsøe.