ZIEN: For Serious Kids, de beestig leuke, nieuwe campagnevideo van Petit Bateau
© Petit Bateau, For Serious Kids

ZIEN: For Serious Kids, de beestig leuke, nieuwe campagnevideo van Petit Bateau

Leestijd: 1 min

Vraag aan eender welke mama aan welke voorwaarden kleren voor kinderen moeten voldoen en het antwoord dat je krijgt, zal altijd hetzelfde zijn: kleren moet leuk zijn om te zien én tegen een stootje kunnen. Liefst zelfs meer dan één. Het Franse Petit Bateau weet dit als geen ander en bewijst dat met een leuke campagnevideo met een hoog herkenbaarheidsgehalte voor al wie kids heeft rondlopen in huis.

Onder het motto For Serious Kids wordt de iconische marinière hoodie van het merk onderworpen aan allerhande activiteiten op de tonen van Plastic Bertrand’s Ca Planne Pour Moi. Laat je echter niet misleiden door de slogan: in deze video wordt er vooral geravot en dat op de meest inventieve manier (let vooral op de zingende sokken en het moment waarop de hond, met de trui aan, aan tafel zit). Geen betere kwaliteitstest voor kinderkleren dan het dagelijks leven, zo blijkt.

 

Meer informatie over Petit Bateau en hun collecties vind je op www.petit-bateau.be.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Kids, Kinderen, Kinderkleren, Petit Bateau.