Crush of the Day: Levi’s goes Peanuts
© Pers

Crush of the Day: Levi’s goes Peanuts

Leestijd: 1 min

Het Amerikaanse kledingbedrijf Levi Strauss & Co, beter bekend als Levi's, slaat de handen in elkaar met de populaire Peanuts strips voor een van de schattigste samenwerkingen van het jaar. Iconisch tekenfilmfiguurtje Snoopy krijgt de hoofdrol in de nieuwste collectie van het merk.

Eerder dit jaar ging de Amerikaanse strip Peanuts al een samenwerking aan met Vans, en nu kiest ook Levi’s ervoor om een van de schattige stripfiguren te verwerken in een opvallende collectie. Deze lente zet het filosofische hondje Snoopy zijn hok bij Levi’s. Snoopy maakte zijn debuut reeds in 1950, maar zijn kijk op het leven is vandaag nog even actueel als toen.

Het getekende hondje wordt op zijn typische luie en lieflijke manier afgebeeld op enkele kledingstukken en accessoires van het merk. Deze lente loop je helemaal in stijl rond met een Snoopy totebag, T-shirt, pet of bandana. Het coole alterego van Snoopy, de stoere Joe Cool, prijkt dan weer op een zachte fleecetrui.

De ‘Levi’s goes Peanuts’ collectie is verkrijgbaar in de winkels van Levi’s en online op www.levi.com.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Collab, Levi's, Peanuts.