Laat je lievelingstas personaliseren bij Sevens in Gent
© Sevens

Laat je lievelingstas personaliseren bij Sevens in Gent

Leestijd: 1 min

Doet Sevens niet meteen een belletje bij je rinkelen? Dan is het nu de goede moment om daar verandering in te brengen. In het weekend van 5 en 6 mei kan je in de iconische handtassen- en schoenenwinkel in Gent namelijk je favoriete handtas laten personaliseren. Bovendien krijg je er, naar aanleiding van moederdag, ook nog 15% korting op je aankopen. Allen daarheen!

De Gentse boetiek Sevens is al sinds 1985 gespecialiseerd in designerhandtassen van Franse en Italiaanse luxemerken als Gucci, Prada, Fendi, Balenciaga en Chloé. Eigenares Karin Sevens stelt de collecties eigenhandig en met veel zorg samen. Enkele jaren geleden breidde ze aanbod ook uit met designerschoenen.

Op 5 en 6 mei organiseert Sevens een leuke actie. Iedereen kan er dat weekend tussen 14 en 17 uur namelijk haar favoriete handtas laten personaliseren door een deskundig team. Ben je nog niet de trotse eigenaar van een echte designertas? Dan is het nu misschien de uitgelezen moment om je er één aan te schaffen want Sevens biedt nog t.e.m. 12 mei 15% korting op al je aankopen.

#Balenciaga #Bazar #Stripes #Fendi #Sneakers #BottegaVeneta #TheKnot #SS18

Een bericht gedeeld door Sevens Bags & Shoes (@sevens_gent) op

Sevens Bags & Shoes, Henegouwenstraat 34 – 38, 9000 Gent. www.sevens.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Designer, Gent, Handtassen, Schoenen, Sevens.