Het Kiss the Bride Festival is terug op 18 en 19 november!
© Kiss the Bride festival

Het Kiss the Bride Festival is terug op 18 en 19 november!

Door Joy Flammang & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Ben je pas verloofd of stap je binnenkort in het huwelijksbootje? Dan is de derde editie van het Kiss the Bride Festival op 18 en 19 november in Het Arsenaal in Brussel een niet te missen evenement voor jou en je toekomstige man of vrouw.

In het weekend van 18 en 19 november staat Het Arsenaal in Brussel twee dagen lang volledig in het teken van de liefde en het huwelijk. Op het festival kan je in een ontspannen sfeer genieten van verschillende concerten, kappers- en schoonheidsworkshops, maar ook van leuke kinderanimatie en heerlijke gastronomische degustaties.

Er komt veel kijken bij het plannen van een huwelijksfeest. Op het tweedaagse festival kan je kennismaken met meer dan 40 verschillende professionele bedrijven. Je kan er bij verschillende wedding planners, fotografen, traiteurs, juwelenontwerpers, ontwerpers van trouwjurken en kostuums of zelfs bloemisten terecht voor al jouw vragen. De ideale manier om alles tot in de puntjes te regelen en vervolgens zonder zorgen te trouwen met de liefde van je leven.

Het Kiss the Bride Festival vindt plaats in Het Arsenaal in Etterbeek (Brussel) op zaterdag 18 november van 16u30 tot 19 uur en op zondag 19 november van 10 tot 18 uur. Meer informatie en reserveren kan via www.kissthebridefestival.com.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Festival, Kiss the bride, Trouwen.